Eλένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Εμένα ο δικός μου άντρας μου το ζητάει χρόνια…»

17:36 - 05/10/2021

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή θέμα της εκπομπής με ζευγάρι Ελλήνων youtubers που ταξιδεύει τον κόσμο με δύο μικρά παιδιά,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Με έναν άνθρωπο που λατρεύω και το σκέφτομαι»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους συνεργάτες της, τι είναι αυτό που της ζητά χρόνια […] The post Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Με έναν άνθρωπο που λατρεύω και το σκέφτομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: Με έναν άνθρωπο που λατρεύω και το σκέφτομαι

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους συνεργάτες της, σχετικά με το τι είναι αυτό που της ζητά χρόνια ο Μάκης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: Με έναν άνθρωπο που λατρεύω και το σκέφτομαι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»