Σουάρες: «Δεν άξιζα τον τρόπο που έφυγα από την Μπαρτσελόνα»
23:34 - 05/10/2021
Ο άσσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Λουίς Σουάρες εξέφρασε τα… παράπονά του αναφορικά με τη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα απέναντί του.Απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε, από την πρώην διοίκησης της Μπαρτσελόνα, και στεναχωρημένος από τον τρόπο που τον οδήγησαν στην πρότα της εξόδου είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, μίλησε αναφορικά με μερικά περιστατικά που έζησε κατά την παραμονή του στην Βαρκελώνη, τα οποία τον έκαναν να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. «Νομίζω ότι δεν άξιζα τον τρόπο που έφυγα, γιατί αν έχεις τόση εξουσία με παίρνεις κατάματα, με παίρνεις χέρι-χέρι και μου εξηγείς τα πάντα. Και δεν μου λες πως αν την
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σουάρες: Δεν άξιζα τον τρόπο που έφυγα από την Μπαρτσελόνα
Την πικρία του για τη συμπεριφορά της πρώην διοίκησης της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του και το γεγονός ότι τον εξώθησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΝτεπάι – «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα»
Παρά την κάκιστη πορεία της Μπαρτσελόνα, ο Μέμφις Ντεπάι δεν μετανιώνει για την επιλογή του.
Διαβάστε το στο ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση του Πάου Γκασόλ από την Μπαρτσελόνα
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση του Πάου Γκασόλ από την Μπαρτσελόνα
06/10/2021
Σήμερα ο Πάου Γκασόλ έριξε τίτλους τέλους στην τεράστια και επιτυχημένη καριέρα του, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Η Μπαρτσελόνα για να τον τιμήσει για τα όσα πρόσφερε όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», χάρισε ένα συγκινητικό όσο και απολαυστικό standing ovation στον Ισπανό σέντερ.
Συγκεκριμένα, στο σημερινό παιχνίδι με τη Σαραγόσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της ACB, οι Καταλανοί διέκοψαν το ματς στο 16ο λεπτό, νούμερο που φορούσε στη φανέλα του ο Γκασόλ κατά την παρουσία του στην Μπάρτσα, χαρίζοντας ένα
Διαβάστε το στο filathlos.grΣουάρες – «Δεν άξιζα τον τρόπο που έφυγα από την Μπαρτσελόνα»
Για τον τρόπο με τον οποίο τον μεταχειρίστηκε η Μπαρτσελόνα, μίλησε και πάλι ο Λουίς Σουάρες.
Διαβάστε το στο to10.gr