Κυρανάκης για διαγραφή Μπογδάνου: «Πρέπει και φαντάζομαι πως σύντομα, θα δοθούν εξηγήσεις» από τον Μητσοτάκη (vid)

23:42 - 05/10/2021

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού και θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Γιώργο Σιαδήμα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε συγκεκριμένα για τη διαγραφή Μπογδάνου: «Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαγραφή Μπογδάνου: Ο Δένδιας ξεκαθαρίζει, «καμία διαφοροποίησή μου από τον Μητσοτάκη»

«Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου« με τον Κ. Μητσοτάκη

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας