Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη και κάνει crash test με τη φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου
12:36 - 06/10/2021
Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και από τις ξεχωριστές ευχές που δέχτηκε ήταν αυτή της Δανάης Μπάρκα. Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη!» μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει στην αγκαλιά του. Μαζί με αυτή ανέβασε και την χαρακτηριστική φωτογραφία της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου στην αγκαλιά του ηθοποιού από την […]
The post Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη και κάνει crash test με τη φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει αγκαλιά με τον Γεωργούλη όπως ακριβώς και η μητέρα της πριν 20 χρονια
Mιμούμενη την κλασσική φωτογραφία της μαμάς της με τον γνωστό ηθοποιό από το είσαι το ταίρι μου
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα – Ποζάρει αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη
Φωτογραφία της με τον Αλέξη Γεωργούλη ανέβασε η Δανάη Μπάρκα μιμούμενη την κλασσική φωτογραφία της μαμάς της με τον γνωστό ηθοποιό από το είσαι το ταίρι μου
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: Πόζαρε αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη όπως η μητέρα της 20 χρόνια πριν
Μια φωτογραφία που μας «ταξιδεύει» 20 χρόνια πίσω ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα η οποία πόζαρε αγκαλιά με τον Αλέξη Γεωργούλη. Η παρουσιάστρια του Mega έχοντας δίπλα της τον Αλέξη Γεωργούλη πήρε την πόζα που είχε πάρει πριν από 20 χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» η Βίκυ Σταυροπούλου. «20 χρόνια πριν αγκαλιά με την μαμά. 20 χρόνια μετά αγκαλιά με την κόρη. Σήμερα έχει γενέθλια, και τον χαιρόμαστε γιατί είναι υπέροχος μέσα και έξω. Αστείος, δοτικός, καλός, ευγενικός και αλλού ντ’ αλλού… γι’ αυτό τον αγαπάω τόσο! Αλέξη μας, σε αγαπώ και σ ευχαριστώ για την ωραία κουβέντα! Χρόνια πολλά, θα το γιορτάσουμε στ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔανάη Μπάρκα: Φωτογραφίζεται με τον Αλέξη Γεωργούλη όπως ακριβώς η μητέρα της πριν από 20 χρόνια
Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα πόζαρε στην αγκαλιά του Αλέξη Γεωργούλη, όπως ακριβώς είχε κάνει η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πριν από 20 χρόνια στα γυρίσματα της σειράς “Είσαι το ταίρι μου”. Η Δανάη Μπάρκα, τον περασμένο Ιούνιο, είχε κάνει το ίδιο και με τον Αλέκο Συσσοβίτη! Η ανάρτηση που έκανε σήμερα η Δανάη με τον […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέξη Γεωργούλη όπως η μητέρα της πριν 20 χρόνια
Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στη Δανάη Μπάρκα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της […]
The post Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέξη Γεωργούλη όπως η μητέρα της πριν 20 χρόνια appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔανάη Μπάρκα: Στην αγκαλιά του Γεωργούλη 20 χρόνια μετά την περιβόητη πόζα της μαμάς της
Η τηλεοπτική σειρά Είσαι το ταίρι μου προβλήθηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2001-2002 μέσα από
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Στην αγκαλιά του Γεωργούλη 20 χρόνια μετά την περιβόητη πόζα της μαμάς της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Μπάρκα: Ποζάρει με τον Αλέξη Γεωργούλη όπως η μητέρα της πριν 20 χρόνια
Η φωτογραφία που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram. Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στη Δανάη Μπάρκα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μας ταξίδεψε 20 χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα πόζαρε στην αγκαλιά του Αλέξη Γεωργούλη, όπως ακριβώς είχε κάνει η μητέρα της, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr