Διαματάρης: Αυτοί είναι οι λόγοι της παραίτησής μου - Νιώθω πικρία και θυμό
15:06 - 20/12/2019
Για τους λόγους που παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών μίλησε ο Αντώνης Διαματάρης.
Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Διαματάρης τόνισε ότι "υπήρξαν τέσσερις κατηγορίες εναντίον μου: η μία ήταν για το πτυχίο, η δεύτερη ότι μπήκα στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και άλλαξα το βιογραφικό μου, στην οποία δεν είχα πρόσβαση και μάλιστα καλώ τον εισαγγελέα να το εξετάσει γιατί δεν ήταν αλήθεια. Η τρίτη είχε να κάνει με έναν συνεργάτη μου που έχει έξι δίκες και είναι αθώος και η τέταρτη έχει να κάνει με το ότι παρέμεινα μέτοχος σε εταιρείες".
Όπως είπε ο ίδιος "έπειτα από 24 ώρες ταξίδι για Αυστραλία ανοίγω το τηλέφωνό μου και βλέπω ότι γίνεται πόλεμος στα ΜΜΕ στην Αθήνα και βλέπω μεταξύ άλλ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διαματάρης: Αυτοί είναι οι λόγοι της παραίτησής μου – Τι αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι
Για τους λόγους της παραίτησής του από υφυπουργός Εξωτερικών μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Διαματάρης. Οπως είπε χαρακτηριστικά «υπήρξαν τέσσερις κατηγορίες εναντίον του. Η μία ήταν για το πτυχίο, η δεύτερη ότι μπήκα στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και άλλαξα το βιογραφικό μου, στην οποία δεν είχα πρόσβαση και μάλιστα καλώ τον εισαγγελέα να το εξετάσει… Read more »
The post Διαματάρης: Αυτοί είναι οι λόγοι της παραίτησής μου – Τι αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔιαματάρης: Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησής μου – Νιώθω πικρία και θυμό
Για τους λόγους της παραίτησής του από το αξίωμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το επίσημο έγγραφο το
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΔιαματάρης: Παραιτήθηκα, γιατί αισθάνομαι πικρία και θυμό
Τους λόγους που τον οδηγήσαν σε παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών ανέλυσε την Παρασκευή ο Αντώνης Διαματάρης, εξαίροντας,…
Διαβάστε το στο Cnn.grΑ. Διαματάρης: Αυτοί είναι οι λόγοι της παραίτησής μου – Νιώθω πικρία και θυμό
Για τους λόγους της παραίτησής του από υφυπουργός Εξωτερικών μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Διαματάρης. Οπως είπε χαρακτηριστικά «υπήρξαν τέσσερις κατηγορίες εναντίον του. Η μία ήταν για το πτυχίο, η δεύτερη ότι μπήκα στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και άλλαξα το βιογραφικό μου, στην οποία δεν είχα πρόσβαση και μάλιστα καλώ τον εισαγγελέα να το εξετάσει […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr