Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν ξέρω αν θα πάω το Σάββατο στο μνημόσυνο του πατέρα μου
12:30 - 07/10/2021
Τον θυμό της για όσα ακολούθησαν τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και την αδυναμία της να παραστεί στο μνημόσυνό του το Σάββατο, μοιράστηκε η κόρη του, Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της, με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» στο οποίο περιγράφει τη ζωή της ως κόρη του Μίκη Θεοδωράκη. «Το βιβλίο έχει να κάνει με τη δική μου την ψυχή, με την δικιά μου την καρδιά με το πώς τον αγαπούσα, πώς αγαπούσα τους γονείς μου – είναι πολύ “μεγάλος” ο πατέρας μου, όμως δεν είναι αυτό. Είναι το πώς ζει ένα παιδάκι δίπλα σε έναν τόσο “μεγάλο” και τόσο καλό και τόσο σπουδαίο και τόσο βασανισμένο. Μη μου λες… Χατζιδάκις, Ελύτης, Σεφέρης, Μίκης Θεοδωρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το παράπονο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Δεν έχω χρήματα να πάω στον τάφο του Μίκη
Τον θυμό και το παράπονο της για όσα ακολούθησαν μετά το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, εξέφρασε η κόρη του Μαργαρίτα Θεοδωράκη, παρουσιάζοντας το βιβλίο της εξομολογούμενη, μεταξύ άλλων, ότι δεν ξέρει αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο μνημόσυνο του μεγάλου Έλληνα δημιουργού. «Είναι μία υπόθεση όλων σας γιατί είναι ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά […]
The post Το παράπονο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Δεν έχω χρήματα να πάω στον τάφο του Μίκη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΈξαλλη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Γιατί είναι θυμωμένη, διαθήκη – «Δεν ξέρω αν θα πάω στο μνημόσυνο»
Εξηγεί τον λόγο που δεν μπορεί να παραστεί στο μνημόσυνο. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» στο οποίο περιγράφει τη ζωή της ως κόρη του Μίκη Θεοδωράκη. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης πέθανε αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω του. Στις 9 Οκτωβρίου είναι το 40ήμερο μνημόσυνο, […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Γιατί είναι θυμωμένη, διαθήκη – «Δεν ξέρω αν θα πάω στο μνημόσυνο».
Διαβάστε το στο fimes.gr