Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Πριν τον covid έχασα τα μαλλιά μου - Ξυπνούσα και έβρισκα τούφες στο μαξιλάρι» (βίντεο)

15:36 - 07/10/2021

Η κριτής του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, με αφορμή την οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη στο ριάλιτι, μοιράστηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, τη δική της εμπειρία με την απώλεια μαλλιών. Η Εμμανουέλα δεν είχε καταφέρει να πείσει τους κριτές να την περάσουν στο Bootcamp και πριν τους αποχαιρετήσει ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι πριν από κάποια χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ταράχτηκε με την ερώτηση αν θα τα έκοβε στο GNTM. H Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε να της δώσει την wild card της και να τη βάλει στο Bootcamp και αποκάλυψε με τη σειρά της ότι έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε, έχασε κι εκείνη τα μαλλιά της. Μάλ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχασα τα μαλλιά μου πριν τον Covid, ξυπνούσα και έβλεπα τούφες στο μαξιλάρι μου»

Για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε λίγους μήνες πριν, μίλησε η art director του GNTM

Διαβάστε το στο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Λίγο πριν τον covid τα έχασα τα μαλλιά μου! Ξύπναγα και έβρισκα τούφες στο μαξιλάρι μου» (video)

Ένα από τα κορίτσια που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στους κριτές του GNTM ήταν η Εμμανουέλα Mπαϊρακτάρη. Το 20χρονο μοντέλο συγκίνησε τους κριτές και ιδιαίτερα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με την προσωπική της ιστορία σχετικά με τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε. Το νεαρό μοντέλο, μιλώντας την εκπομπή «Χαμόγελα ξανά», αναφέρθηκε σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ – «Έχασα τα μαλλιά μου, ξύπναγα κι έβλεπα τούφες στο μαξιλάρι» (vid)

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις