Μπέος: «Αν ήμουν εγώ πρόεδρος στην ΕΠΟ δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα»

19:26 - 07/10/2021

Μπέος: «Αν ήμουν εγώ πρόεδρος στην ΕΠΟ δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα» 07/10/2021 Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, πως αν ήταν αυτός ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν θα ξεκινούσαν καν τα πρωταθλήματα. Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος: «Δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβω πρόεδρος της Super League 1. Πραγματικό ενδιαφέρον έχω μόνο για την πόλη μου. Δεν έχω χρόνο για άλλα πράγματα. Μια πραγματική βόμβα που πρέπει να μπει είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου και πρώτα στην ΕΠΟ. Εγώ έχω μάθει να κάνω ομελέτα με αβγά και να τα σπάω. Αν δεν έρθεις σε σύγκρουση, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν ήμουν εγώ πρόεδρος, δεν θα γινόντουσ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέος: «Αν ήμουν εγώ πρόεδρος στην ΕΠΟ δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα»

Ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του σε περίπτωση που αναλάμβανε την ΕΠΟ, εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Στην Ελλάδα κουμάντο κάνουν οι μεγάλες ομάδες, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που αναλάμβανε αυτός πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα. Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Μetropolis: «Δεν […] The post Μπέος: «Αν ήμουν εγώ πρόεδρος στην ΕΠΟ δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπέος: «Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα»

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προεδρία της Super League ενώ εξέφρασε τις προθέσεις του σε περίπτωση που θα αναλάμβανε την ΕΠΟ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)