Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τη φυλακή
20:56 - 07/10/2021
Ο δολοφόνος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε μέσω του δικηγόρου του για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του. «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε στο ΜΕGA ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του. Σημειώνεται ότι σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν. Παιδοψυχολόγοι στο πλευρό της οικογένειας Σύμφωνα με το Mega στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Τί θα γίνει με την επιμέλεια της Λυδίας – Όσα δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
H Λυδία ήταν μόλις 10 μηνών, όταν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της με τα ίδια του τα χέρια
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» λέει ο πιλότος
Γλυκά Νερά: Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού οπου κρατείται, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μιλά μέσω του δικηγόρου του αποκλειστικά στο ΜEGA, δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν. Η...
The post Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» λέει ο πιλότος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή
Τονίζεται ότι η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει στην Αλόννησο μαζί με τη γιαγιά της, Σούζαν και τον παππού της David. O συζυγοκτόνος Μπάμπης αναγνωστόπουλος μίλησε στο ΜEGA μέσω του δικηγόρου του και είπε για την επιμέλεια της κόρης του: «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓλυκά Νερά: «Μετάνιωσα» λέει τώρα ο πιλότος – «Δεν θέλω δικαστική διαμάχη» για τη Λυδία
Γλυκά Νερά: «Μετάνιωσα» λέει τώρα ο πιλότος – «Δεν θέλω δικαστική διαμάχη» για τη Λυδίαekomninou
Thu, 07/10/2021 - 23:45
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΓλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τη φυλακή
Οδολοφόνος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε μέσω του δικηγόρου του για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του. «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓλυκά Νερά: Έχω μετανιώσει, λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Μέσω του δικηγόρου μίλησε ο συζυγοκτόνος Πέρασαν πέντε μήνες από την στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γλυκά Νερά: Έχω μετανιώσει, λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Διαβάστε το στο spoilersΓλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τη φυλακή
O δολοφόνος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε μέσω του δικηγόρου του για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του. «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και […]
The post Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τη φυλακή appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr