Γλυκά Νερά – Αναγνωστόπουλος: «Δε θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία»

21:12 - 07/10/2021

Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του ο συζυγοκτόνος από τα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Ο ίδιος,... The post Γλυκά Νερά – Αναγνωστόπουλος: «Δε θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο Αναγνωστόπουλος - Δεν θέλει δικαστική διαμάχη για τη Λυδία

H Λυδία ήταν μόλις 10 μηνών, όταν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της με τα ίδια του τα χέρια

Διαβάστε το στο

Γλυκά Νερά – «Μετάνιωσα» ψελλίζει τώρα ο πιλότος – «Δεν θέλω δικαστική διαμάχη» για τη Λυδία, που ήδη πλήγωσε ανεπανόρθωτα

Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν

Διαβάστε το στο

Γλυκά Νερά – «Μετάνιωσα» ψελλίζει τώρα ο πιλότος – «Δεν θέλω δικαστική διαμάχη» για τη Λυδία, που ήδη πλήγωσε ανεπανόρθωτα

Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν

Διαβάστε το στο tovima

Γλυκά Νερά: Συζυγοκτόνος: «Μετάνιωσα... Δεν θέλω δικαστική διαμάχη για τη Λυδία» (vids)

Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειάς του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους γονείς της Καρολάιν

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Διαβάστε το στο to10.gr

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μιλά μέσω του δικηγόρου του αποκλειστικά στο ΜEGA για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ επιβεβαιώνει και την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής από τους […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)