Συγκινημένη η Χάρις Αλεξίου μιλά για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Μυτόγκα μου, αγάπη μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκίνηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Μπίλι μου, γιαβρί μου, μυτόγκα μου, αγάπη μου, σε λατρεύω!
Στάζει μέλι όταν μιλάει για τον δικό της Μπίλι η σπουδαία ερμηνεύτρια
Διαβάστε το στο Συγκινημένη η Χάρις Αλεξίου μιλά για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: “Μυτόγκα μου, αγάπη μου”
Η Χάρις Αλεξίου δεν μπορούσε να μην παρέμβει στο “Ενώπιος Ενωπίω”, όπου καλεσμένος ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Το άρθρο Συγκινημένη η Χάρις Αλεξίου μιλά για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: “Μυτόγκα μου, αγάπη μου” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑλεξίου σε Παπακωνσταντίνου: Μυτόγκα μου, αγάπη μου
Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όπου μίλησε για εκείνον η Χάρις Αλεξίου. Η παρέμβαση της, ξεκίνησε με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλεξίου σε Παπακωνσταντίνου: Μυτόγκα μου, αγάπη μου
Διαβάστε το στο spoilersΧάρις Αλεξίου για Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Μπίλι μου, γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου
Η Χάρις Αλεξίου μίλησε ζωντανά στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον φίλο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου.Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για μια συνέντευξη – απολογισμό της έως τώρα καριέρας του και της ζωής του. Στην εκπομπή, όπως ήταν φυσικό, παρενέβησαν πολλοί φίλοι, συνεργάτες και «συνοδοιπόροι» του τραγουδιστή που μαζί έγραψαν μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες της ελληνικής μουσικής τα μεταπολεμικά χρόνια. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Χάρις Αλεξίου. Ειδικά η Χαρούλα, εκδηλωτική όπως πάντα, απευθύνθηκε στον τραγουδιστή με τα αγαπημένα της υποκοριστικά. «Μπίλι μου, γιαβρί μου, τζιγέρι μου, μυτόγκα μου» είπ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr