Σολομός με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης

10:06 - 08/10/2021

Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο 1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.) 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς. Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα. Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω. Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας