Ζωή Παπαδοπούλου – «Όταν μου είπε η γιατρός ότι δε θα πάει καλά η κύηση ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος»

12:38 - 08/10/2021

Η Ζωή Παπαδοπούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωή Παπαδοπούλου: Όταν η γιατρός μου είπε ότι δεν θα πάει καλά η κύηση, γκρεμίστηκε ο κόσμος μου

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη Ζωή Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε για την δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζωή Παπαδοπούλου: Όταν η γιατρός μου είπε ότι δεν θα πάει καλά η κύηση, γκρεμίστηκε ο κόσμος μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ζωή Παπαδοπούλου: "Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου"

"Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και αμέσως πήρα δύναμη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Θεσσαλονίκη: Τρία αδέρφια και πέντε οίκοι ανοχής – Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας γυναικών με 17 συλλήψεις

Η ομάδα των επιτυχιών ξανάσμιξε: Η προετοιμασία της Σάκκαρη στο Ντουμπάι και οι στόχοι για τη νέα σεζόν (vids)

Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Ταμπόρδα μετά την Καβάλα

Φόνος στο Μονακό – Ποιός δολοφόνησε τον δισεκατομμυριούχο τραπεζίτη Έντμοντ Σάφρα; Ο νοσοκόμος, η Ρωσική μαφία και η «μαύρη χήρα»

Αμήχανη αντίδραση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την «πόρτα» στον διάλογο των αγροτών

«Ισχυρή η στήριξη της Λίβερπουλ στον Σλοτ και στην υπόθεση Σαλάχ»