Ο Τάσος Ξιαρχό στο T-Live για την ενδοοικογενειακή βία: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει»
16:58 - 08/10/2021
Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στο T-Live και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την ενδοοικογενειακή βία
To άρθρο Ο Τάσος Ξιαρχό στο T-Live για την ενδοοικογενειακή βία: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Ξιαρχό: Ο μπαμπάς μου μας κυνηγούσε μεθυσμένος με την καραμπίνα να μας σκοτώσει
«Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σίριαλ στον ύπνο μου»
Διαβάστε το στο Τάσος Ξιαρχό – «Ο μπαμπάς μου μας κυνηγούσε μεθυσμένος με την καραμπίνα για να μας σκοτώσει»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός χορογράφος σε μια συνέντευξη - ποταμό
Διαβάστε το στο Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει» (vid)
Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Τάσο Ξιαρχό για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε.
Διαβάστε το στο Τάσος Ξιαρχό: Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει – Την επόμενη ζητούσε συγγνώμη
«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές» ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσο Ξιαρχό στην εκπομπή «T-Live» όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο χορογράφος ο οποίος έχει παραδεχθεί δημόσια πως έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση το μεσημέρι της Παρασκευής. «Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό. Στην συνέχεια ο χορο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλόνισε ο Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει»
«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει»
Ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση το μεσημέρι της Παρασκευής, καλεσμένος στο T-Live. Ο ίδιος εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου […]
The post Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει»
Ο Τάσος Ξιαρχό προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο ίδιος εξομολογήθηκε για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε σε μικρότερη ηλικία και για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει με τον πατέρα του.
«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ.
Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είνα
Διαβάστε το στο pronews.grΤάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει»
Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στο T-Live και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε σε μικρότερη ηλικία. Ανατρεπτικός, εκκεντρικός, ειλικρινής ο ταλαντούχος χορογράφος δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τις αλήθειες της ζωής του και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει με τον πατέρα του. «Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤάσος Ξιαρχό: Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει
Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2021 17:28 Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στο T-Live και εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε σε μικρότερη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάσος Ξιαρχό: Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει
Διαβάστε το στο spoilersΤάσος Ξιαρχό: “Όταν ο πατέρας μου ήταν μεθυσμένος μας κυνηγούσε με την μητέρα μου για να μας σκοτώσει”
Συγκλονίζει με την περιγραφή του
Διαβάστε το στο ekriti.gr