Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του – «Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος»
08:24 - 09/10/2021
Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος που έχει ήδη κλέψει τις […]
The post Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του – «Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης – Ελπίζω να με βλέπει από εκεί που είναι και να είναι περήφανος.
Ο νεαρός TikToker μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον κοροναϊό αλλά και για τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του: «Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος»
Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο J2US, απαντά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και για τον πατέρα του, τον Ανδρέα Μπάρκουλη. «Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλά νόμιζα ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης: «Ελπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει και να είναι περήφανος»
Ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε τη φετινή σεζόν την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο J2US. Ο νεαρός
To άρθρο Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης: «Ελπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει και να είναι περήφανος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μπάρκουλης: Ο πατέρας μου έλεγε να’σαι καλός άνθρωπος. Ελπίζω να με βλέπει περήφανος από εκεί ψηλά
Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος στο J2US. Ο νεαρός TikToker μίλησε στο ένθετο των Παραπολιτικών «Secret» για την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Μπάρκουλης: Ο πατέρας μου έλεγε να’σαι καλός άνθρωπος. Ελπίζω να με βλέπει περήφανος από εκεί ψηλά
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του – Δεν με αγχώνει η σύγκριση με το είδωλό μου
«Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλά νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Τελικά διαγνώστηκα με κορονοϊό. Δόξα τω Θεώ,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του – Δεν με αγχώνει η σύγκριση με το είδωλό μου
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Μπάρκουλης: «Ελπίζω ο πατέρας μου να με βλέπει και να είναι περήφανος»
Συγκινεί με την εξομολόγησή του
Διαβάστε το στο ekriti.grΝίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του: "Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος"
Mου έλεγε: "Nα είσαι πάντα καλός άνθρωπος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr