Ιστιοπλοΐα: «Χάλκινη» η Καραχάλιου

19:18 - 09/10/2021

Ιστιοπλοΐα: «Χάλκινη» η Καραχάλιου 09/10/2021 Μεγάλη επιτυχία για την Βασιλεία Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που ολοκληρώθηκε στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Έγινε ένας σκληρός αγώνας 10 ιστιοδρομιών και η Καραχάλιου έδειξε την κλαση της και συγκέντρωσε 60 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Α. Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 34 βαθμούς και δεύτερη η Ολλανδέζα Μ. Ζόνκερ με 54 βαθμούς. Η Μαρία Βλάχου κατετάγη 57η με 478 βαθμούς σε σύνολο 66 σκαφών. Στους άντρες ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης τερμάτισε 5ος με 35 βαθμούς σε 26 σκάφη και 4ος στην κατηγορία U21. Ο Βασίλης Μπούμπης πήρε την 8η θ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χάλκινη» η Καραχάλιου

Την τρίτη θέση κατάφερε να κατακτήσει η Βασιλεία Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που ολοκληρώθηκε στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Διαβάστε το στο in.gr

«Χάλκινη» η Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό

Μεγάλη επιτυχία για την Βασιλεία Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που ολοκληρώθηκε στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Έγινε ένας σκληρός αγώνας 10 ιστιοδρομιών και η Καραχάλιου έδειξε την κλαση της και συγκέντρωσε 60 βαθμούς. Πρώτη ήταν η Α. Μπαρβίνσκα […] «Χάλκινη» η Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

«Χάλκινη» η Καραχάλιου

Την τρίτη θέση κατάφερε να κατακτήσει η Βασιλεία Καραχάλιου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ που ολοκληρώθηκε στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»