Η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστορίας Καλλινίκου – “Χρωστάω τα πάντα στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου”

12:52 - 10/10/2021

Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου. Ο κ. Καλλίνικος εξελέγη την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την χειροτονία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, ενώ μαζί του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστορίας Καλλινίκου – “Χρωστάω τα πάντα στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου”

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών τελέστηκε σήμερα η χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου ο οποίες εξελέγη από το σώμα της Ιεραρχίας την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου λαμβάνοντας 48 ψήφους. Το άρθρο Η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστορίας Καλλινίκου – “Χρωστάω τα πάντα στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο