Φιούρι: «Είμαι ο μεγαλύτερος μαχητής της εποχής μου»

13:42 - 10/10/2021

Την ζώνη του WBC βαρέων βαρών διατήρησε ο Τάισον Φιούρι ο οποίος επικράτησε του Ντεοντάϊ Ουάϊλντερ για δεύτερη διαδοχική φορά. Ο πυγμάχος από την Μεγάλη Βρετανία, επικράτησε του Αμερικανού αντιπάλου…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάϊσον Φιούρι: «Είμαι ο μεγαλύτερος μαχητής της εποχής μου»

Ο Τάϊσον Φιούρι, διατήρησε τη ζώνη του (WBC βαρέων βαρών), επικρατώντας του Ντεοντάϊ Ουάϊλντερ, με τον Βρετανό να κάνει… μεγάλες δηλώσεις.Πρωταθλητής βαρέων βαρών συνεχίζει να είναι ο Τάϊσον Φιούρι, καθώς διατήρησε τη ζώνη του επικρατώντας του Ντεοντάϊ Ουάϊλντερ με νοκ άουτ στον 11ο γύρο του αγώνα, που διεξήχθη στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας. Ο 33χρονος Βρετανός, παραμένει αήττητος σε 32 αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας με τον Ουάϊλντερ, τον Δεκέμβριο του 2018, τον οποίο νίκησε και τον Φεβρουάριο του 2020. Μπορεί να έπεσε δύο φορές στο έδαφος, όμως σηκώθηκε, συνέχισε τον αγώνα και σημείωσε ακόμα μία σημαντική νίκη, κάνοντας… προκλητικές δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. «Είμαι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά