Ναταλία Γερμανού: «Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… συννεφιασμένα»

11:24 - 11/10/2021

Στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για τη μεσημεριανή της εκπομπή το […] The post Ναταλία Γερμανού: «Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… συννεφιασμένα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Τα προσωπικά μου είναι συννεφιασμένα»

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά αποκάλυψε και αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης

Διαβάστε το στο

Γερμανού: Τα προσωπικά μου είναι «συννεφιασμένα»

Διαβάστε το στο

Η Ναταλία Γερμανού απαντά για τα προσωπικά της: «Είναι συννεφιασμένα, ουδέτερα»

«Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, απλώς δεν παθαίνω και στομαχόπονο», λέει η Ναταλία Γερμανού. Συνέντευξη στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα έδωσε η Ναταλία Γερμανού, που απάντησε για τη μεσημεριανή της εκπομπή το σαββατοκύριακο, αλλά και για τα προσωπικά της, που τα χαρακτήρισε συννεφιασμένα και ουδέτερα αυτή την εποχή. «Δουλεύω σαν να είμαι 20 ... Περισσότερα To άρθρο Η Ναταλία Γερμανού απαντά για τα προσωπικά της: «Είναι συννεφιασμένα, ουδέτερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού: Τα προσωπικά μου είναι… συννεφιασμένα

Δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό» έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για τη μεσημεριανή της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, αλλά και για τα προσωπικά της,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Τα προσωπικά μου είναι… συννεφιασμένα

Διαβάστε το στο spoilers

Ναταλία Γερμανού: "Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… συννεφιασμένα"

"Όπως λέει και το facebook, είναι περίπλοκο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο