Η Χρύσα Κατσαρίνη εξομολογείται: «Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει»

11:52 - 11/10/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […] The post Η Χρύσα Κατσαρίνη εξομολογείται: «Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Κατσαρίνη: Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει

Σωματική και λεκτική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της με τον οποίο έζησε δυο χρόνια βίωσε η Χρύσα Κατσαρίνη. Η stand up comedian μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία με το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό». Αρχικά εξήγησε το λόγο που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την προσωπική της ιστορία μέσω μιας ανάρτησης – εξομολόγηση. «Το κείμενο αυτό το έγραψα τότε με τη Γαρυφαλλιά. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, λέμε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα κλπ… Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη: Ο πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το κείμενο αυτό το έγραψα τότε με τη Γαρυφαλλιά. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, λέμε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα κλπ. Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η Χρύσα Κατσαρίνη – Ο πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει

Η Χρύσα Κατσαρίνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» όχι για να κάνει stand up comedy και να προσφέρει όπως πάντα κάνει απλόχερα γέλιο αλλά για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοκάρει η Χρύσα Κατσαρίνη – Ο πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει

Διαβάστε το στο spoilers

Χρύσα Κατσαρίνη: "Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει"

"Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο