GNTM - Spoiler: Οι 6 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας

17:38 - 11/10/2021

O τέταρτος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, δύο παίκτριες έχουν αποχωρήσει λόγω...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM 4: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων

Άλλη μια αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM 4. Στην ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που τελικά δεν έλαβε την πολυπόθητη φωτογραφία, οι περισσότεροι συμπαίκτες του έμειναν άφωνοι. Η νέα δοκιμασία που περίμενε τα επίδοξα τοπ μόντελς, εκτός από πόζες περιλάμβανε και χορό. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας έστησαν ένα αλλιώτικο beach party πλάι στο κύμα κάπου στην Καραϊβική και καθοδήγησαν τα παιδιά σε μια απαιτητική φωτογράφιση σε ζευγάρια. Ο Ναπολέων Μήτσης, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, με το μειονέκτημα που έδωσε ανάγκασε κάποια μοντέλα να σκεφτούν πιο δημιουργικά και να δράσουν γρήγορα, ώστε να έχουν το πολυπόθητο «κλικ» από το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Big Brother: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει οικειοθελώς

Στο αυριανό επεισόδιο του Big Brother, θα παρακολουθήσουμε την οικειοθελή αποχώρηση παίκτριας. Σύμφωνα με το «Love it», η Βιολέτα παίρνει την απόφαση και φεύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. «Η Βιολέτα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την αποχώρηση του Στηβ κι έτσι είναι σε δίλημμα αν θα αποχωρήσει ή όχι. Στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε τη Βιολέτα να αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother οικειοθελώς», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»