Δωροθέα Μερκούρη για Γουάινστιν: Μου πρόσφερε ρόλο σε μεγάλη παραγωγή με αντάλλαγμα "μασάζ"

19:38 - 11/10/2021

Οπως εξιστορεί η Δωροθέα Μερκούρη ο Χάρβεϊ Γουάινστιν , της πρότεινε ρόλο σε μεγάλη παραγωγή αρκεί να του κάνει ένα "μασάζ"

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δωροθέα Μερκούρη: Ο Γουάνσταϊν μου προσέφερε ρόλο, με αντάλλαγμα μασάζ - Τον έσπρωξα κι έφυγα

Η ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2008 - «Αισθάνθηκα μικρή, δεν το είπα πουθενά, γιατί ντρεπόμουν»

Διαβάστε το στο

Δωροθέα Μερκούρη για Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Μου πρόσφερε ρόλο με αντάλλαγμα μασάζ»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον -άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ- Χάρβεϊ Γουάινστιν πριν από χρόνια στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βενετίας, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στούντιο 4” η Ελληνοιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη. Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε και για τις ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις και φοβίες που είχε να αντιμετωπίσει μετά ... Περισσότερα To άρθρο Δωροθέα Μερκούρη για Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Μου πρόσφερε ρόλο με αντάλλαγμα μασάζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δωροθέα Μερκούρη: Ο Γουάινστιν μου προσέφερε ρόλο με αντάλλαγμα "μασάζ"

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν πριν από χρόνια στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βενετίας, μίλησε η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη, αλλά και για τις ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις και φοβίες που είχε να αντιμετωπίσει μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δωροθέα Μερκούρη: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μού προσέφερε ρόλο με αντάλλαγμα ένα «μασάζ»

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και για το #metoo καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4”.

Διαβάστε το στο real.gr

Δωροθέα Μερκούρη: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μου προσέφερε ρόλο για μασάζ

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και τόνισε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ενώ υποστήριξε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση. «Μου τον γνώρισαν σε ένα πάρτι και μου έδωσε ραντεβού για την επομένη το πρωί. Η γραμματέας του - μια πολύ σοβαρή κυρία- με συνάντησε στο λόμπι , και με συνόδευσε επάνω, στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου, ένα ολόκληρο διαμέρισμα, που χρησιμοποιούσε και ως γραφείο του», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε πως «μου ανέφερε όλες τις ταινίες της Μελίνας Μερκούρη και είχαμε μια ωραία συζ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον -άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ- Χάρβεϊ Γουάινστιν πριν από χρόνια στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βενετίας, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στούντιο 4” η Ελληνοιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Δωροθέα Μερκούρη. Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε και για τις ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις και φοβίες που είχε να αντιμετωπίσει μετά από αυτή την […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον -άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ- Χάρβεϊ Γουάινστιν πριν από χρόνια στο πλαίσιο του... The post Δωροθέα Μερκούρη για Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Μου πρόσφερε ρόλο με αντάλλαγμα μασάζ» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις