Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το συγκινητικό αντίο στον Σωτήρη Λαφαζάνη

20:30 - 11/10/2021

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον «Αρχάγγελο» Σωτήρη Λαφαζάνη.Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση τον Σωτήρη Λαφαζάνη, που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο γνωστός σεφ με story που έκανε στο Instagram, σημείωσε το εξής: «Φίλε Αρχάγγελε.. Σωτήρη μου... καλέ μου άνθρωπε πίνουμε για εσένα χωρίς εσένα... Σχεδόν 20 χρόνια στην μπάρα σου είχαμε πει τα πάντα... Και είχαμε άλλα τόσα να πούμε... Καλά να περνάς εκεί...»

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το συγκινητικό αντίο του στον ιδιοκτήτη του μπαρ «Αρχάγγελος»

Το δικό του αντίο λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σωτήρη Λαφαζάνη, τον ιδιοκτήτη του θρυλικού μπαρ «Αρχάγγελος» που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τον αποχαιρετά γράφοντας: «Φίλε Αρχάγγελε.. Σωτήρη μου… καλέ μου άνθρωπε πίνουμε για εσένα χωρίς εσένα… Σχεδόν 20 χρόνια στην μπάρα σου είχαμε πει τα πάντα… Και είχαμε άλλα τόσα να πούμε… Καλά να περνάς εκεί…».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το συγκινητικό αντίο του στον ιδιοκτήτη του μπαρ «Αρχάγγελος»

Tο δικό του αντίο λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Σωτήρη Λαφαζάνη, τον ιδιοκτήτη του θρυλικού μπαρ «Αρχάγγελος» που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τον αποχαιρετά γράφοντας: «Φίλε Αρχάγγελε.. Σωτήρη μου… καλέ μου άνθρωπε πίνουμε για εσένα χωρίς εσένα… Σχεδόν 20 χρόνια στην μπάρα σου είχαμε πει τα πάντα… […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή

Τη Δευτέρα έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, ο ιδρυτής του θρυλικού μπαρ «Αρχάγγελος» στο Μεταξουργείο, Σωτήρη Λαφαζάνη. Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο μπαρ με το όνομα «Αρχάγγελος», το 1996 στην πολύ trendy τότε περιοχή του Ψυρρή. Τότε είχε τη μορφή πιάνο-μπαρ, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το μετέφερε στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην πλατεία Αυδή […] The post Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά