Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της
08:00 - 12/10/2021
Στην ελληνική δικαιοσύνη έχει στραφεί η Σάσα Σταμάτη, ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της πριν από λίγους […]
The post Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της (Εικόνα)
Η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.
Διαβάστε το στο Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της
Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη, σε σχέση με την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της
Στην ελληνική δικαιοσύνη στρέφεται η Σάσα Σταμάτη για τον θάνατο του πατέρα της. Η δημοσιογράφος μίλησε πρόσφατα για την απώλεια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Με ανάρτησή της στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη ευχαριστεί τον κόσμο που έστειλε μηνύματα συμπαράστασης και σημείωσε πως ο πατέρας της νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Για τον λόγο αυτό η παρουσιάστρια προτίθεται προσφύγει στη δικαιοσύνη. Η ανάρτηση της δημοσιογράφου «Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράσταση
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάσα Σταμάτη: Στρέφεται στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της
Στην ελληνική δικαιοσύνη έχει στραφεί η Σάσα Σταμάτη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της πριν από λίγους μήνες οφείλεται σε ιατρική...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το θάνατο του πατέρα της
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι έχει στραφεί στη δικαιοσύνη ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της -πριν από λίγους μήνες- οφείλεται σε ιατρική παράλειψη. «Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου...
The post Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το θάνατο του πατέρα της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της – «Να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου»
Με ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πατέρας της «νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του». «Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο προηγούμενο live του J2US ήταν όταν η Σάσα Σταμάτη
To άρθρο Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της η Σάσα Σταμάτη
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο προηγούμενο live του J2US ήταν όταν η Σάσα Σταμάτη αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο και αυτή ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ καθώς η αδυναμία που […]
Διαβάστε το στο irafina.gr