Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια του»

12:42 - 12/10/2021

Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια του» 12/10/2021 Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη βοήθεια που του πρόσφερε. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως στάθηκε και πάλι στα πόδια του, μετά το πέρασμά του από τη Σαουδική Αραβία, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στον “Δικέφαλο” του Βορρά. Ο Μιτρίτσα δήλωσε στον ρουμανικό Τύπο: “Είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πολλά από κάθε ομάδα. Και ειδικά τώρα στον ΠΑΟΚ, έχω εξελιχθεί πολύ πνευματικά και χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση. Τα πάω εξαιρετικά με τον κ. Λουτσέσκου. Δεν πέρασα πολύ καλά στη Σαουδική Αραβία και μ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ – Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και μετά το γκολ του και με την Εθνική του Ομάδα, βρέθηκε στο προσκήνιο στη Ρουμανία. Οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν έτσι για τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και ο ίδιος αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτούς που τον… επανέφερε μετά ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου»

Τη χαρά του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε σε ήρωα της εθνικής Ρουμανίας -αλλά και την βοήθεια που είχε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο- υπογράμμισε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο καθοριστικό ματς με τη Ρουμανία, ο άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ήμουν τρομερά αποφασισμένος και νομίζω ότι φάνηκε στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο […] Το άρθρο Μιτρίτσα: «Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)