#Ραζβάν Λουτσέσκου

Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την Μπάνια Λούκα (pic)

in.gr
Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα στην Τούμπα.
23:46 24/07/2024

Λουτσέσκου: «Νικήσαμε αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα»

Gazzetta
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 της Μπόρατς Μπάνια Λούκα και απέκτησε προβάδισμα για τη ρεβάνς, κάτι στο οποίο εστίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
22:37 24/07/2024

ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Με Εκόνγκ και Μουργκ η εντεκάδα, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

Gazzetta
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την εντεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην οποία δεν βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αλλά ούτε και ο Μαντί Καμαρά.
19:28 24/07/2024

Champions League, ΠΑΟΚ: Όλοι… μέσα από Λουτσέσκου για Μπάνια Λούκα - Η αποστολή

NewsBomb
Champions League: Την πρώτη του αποστολή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπόρατς…Περισσότερα...
23:21 23/07/2024

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Όλοι μέσα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας

Newsit
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ δούλεψε για τελευταία φορά πριν την πρώτη συνάντηση με τους Βόσνιους στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Όλοι μέσα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 23/07/2024

Λουτσέσκου: «Όνειρο το Champions League, αλλά εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

in.gr
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε πως ονειρεύεται το Champions League, αλλά επικεντρώνεται στην πρώτη αποστολή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά, απέναντι στην Μπάνια Λούκα.
13:19 23/07/2024

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα: «Σημαντική η διαχείριση των ποδοσφαιριστών για την επιτυχία»

Newsit
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (24/07, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) την Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Champions League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το ματς, αλλά και τον απώτερο στόχο της εισόδου στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Λουτσέσκου στάθηκε στη “συνταγή της επιτυχίας” της περασμένης σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αλλά σημείωσε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα: «Σημαντική η διαχείριση των ποδοσφαιριστών για την επιτυχία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:19 23/07/2024

ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: «Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι στο μυαλό μου δεν είναι το League Stage»

NewsBomb
Οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιειρΐνια μίλησαν ενόψει του εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς για τον 2ο…Περισσότερα...
13:11 23/07/2024

Λουτσέσκου: «Οι όμιλοι του Champions League είναι ένα όνειρο για όλους, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η Μπόρατς» (vid)

Gazzetta
Συγκεντρωμένος στον πρώτο παιχνίδι της χρονιάς εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
12:55 23/07/2024

Τέλος ο Μεϊτέ για ΠΑΟΚ, υπογράφει σε ομάδα έκπληξη με… ελληνικές σχέσεις!

Newsbeast.gr
Τελείωσε οριστικά για τον ΠΑΟΚ ο Σουαλιό Μεϊτέ, κάτι που επιβεβαίωσε ο Γαλλοαφρικανός μέσος και στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που φρόντισε ο ίδιος (με δική του πρωτοβουλία) να έχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Τι ανέφερε ο χαφ της Μπενφίκα στον Ρουμάνο προπονητή και η ομάδα με… ελληνικές σχέσεις που υπογράφει. Ποιος είναι ο Ζότα Σίλβα που θέλουν στον Παναθηναϊκό, η καραμπόλα με Ποντένσε και το «κόλπο γκρόσο» του Ζόρζε Μέντες. Διαβάστε στο Sportdog.gr
20:21 22/07/2024

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Στο… 100′ απέφυγε την ήττα αλλά έχασε κι άλλο έδαφος

Newsbeast.gr
Με γκολ του Σβαμπ στο 100′ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, απέφυγε την ήττα κόντρα στη Λαμία με το τελικό 1-1, αποτέλεσμα πάντως που δεν τον βοηθάει καθόλου στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο δικέφαλος του βορρά παρατάχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη νίκη να είναι υποχρεωτική ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορούσε να απειλήσει στο 7′ αλλά το πλασέ του Μάρκος Αντόνιο ήταν αδύναμο και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έδειξαν ξανά τη διάθεσή τους να παίξουν ανοιχτά. Αυτό θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν οι Α
21:04 24/04/2024

Λουτσέσκου: «Παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε από τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Gazzetta
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-1) και τόνισε πως η ομάδα έπαιξε χωρίς ενέργεια κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε.
21:02 24/04/2024

Λουτσέσκου: «Είναι φυσιολογικό να είμαι λυπημένος, θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Gazzetta
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-1), είπε αρχικά πως είναι φυσιολογικό να είναι λυπημένος και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.
21:02 24/04/2024

Λουτσέσκου: «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας»

filathlos.gr
Λουτσέσκου: «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας» 24/04/2024 Στην συνέντευξη Τύπου μετά την «γκέλα» του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε το παιχνίδι και στη συνέχεια τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα του το επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που είναι χωρίς ενέργεια και το ροτέσιον που έχει κλείσει: «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετό ροτέσιον, αν έγινε αυτό έγινε γιατί πάρθηκαν αποφάσεις, τα τελευταία ματς μου έδειχναν πράγματα. Οι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ένιωθα άνετος με κάποιους από αυτούς. Έγινε τεράστιο ροτέσιον, παλέψαμε, προετοιμάσαμε τα ματς, πηγαίν
20:48 24/04/2024

Λυπημένος ο Λουτσέσκου – Η εξήγησή του για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και ο Τζίμας

sportime.gr
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τη δική του εξήγηση για την κακή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.
20:47 24/04/2024

ΠΑΟΚ – Μεγάλη συνέντευξη Λουτσέσκου: Το κλεμμένο πρωτάθλημα, το δέσιμο με τον Σαββίδη, ο πατέρας του Μιρτσέα και το πολιτικό βάρος στην Ελλάδα

Newsit
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην Ιταλία και μίλησε για τον πατέρα του Μιρτσέα, το ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά και την πορεία του με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο “κλεμμένο πρωτάθλημα” του 2018, στο αήττητο νταμπλ της επόμενης χρονιάς, αλλά και στην κόντρα Αθήνας – Θεσσαλονίκης ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – Μεγάλη συνέντευξη Λουτσέσκου: Το κλεμμένο πρωτάθλημα, το δέσιμο με τον Σαββίδη, ο πατέρας του Μιρτσέα και το πολιτικό βάρος στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Ένας διαφορετικός Λουτσέσκου μιλάει για όλα

filathlos.gr
Ένας διαφορετικός Λουτσέσκου μιλάει για όλα 24/04/2024 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ιταλικό Μέσο, τόσο για τον πατέρα του, Μιρτσέα, τον ΠΑΟΚ, το χαμένο πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18, αλλά και την αθλητική κόντρα, Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Για τον πατέρα του Μιρτσέα: «Πάντα τον ακολουθούσα και ειδικά όταν ετοίμαζε προπονήσεις και αγώνες. Πολλές φορές πήγαινα και στα αποδυτήρια των ομάδων του, ήταν θεμελιώδες για μένα να αναπνεύσω αυτά τα περιβάλλοντα προκειμένου να καταλάβω πώς να δημιουργήσω μια δυνατή ομάδα και πώς να διαχειριστώ ό,τι συμβαίνει. Πάντα είχα εξαιρετική σχέση με τον μπαμπά. Είτε ήταν εντός είτε εκτό
17:49 24/04/2024

Λουτσέσκου: «Το 2018 μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη αν δεν το ζήσεις»

Gazzetta
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και στάθηκε στην κόντρα Αθήνας - Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε και στο χαμένο πρωτάθλημα της ομάδας του τη σεζόν 2017/18.
17:02 24/04/2024

Η 11άδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία – Πολλές αλλαγές από τον Λουτσέσκου (pic)

in.gr
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία.
17:02 24/04/2024

Φουλ των αλλαγών από τον Ραζβάν Λουτσέσκου – Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

sportime.gr
Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στη Λαμία. Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.
16:47 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load