Τσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ από την πρώτη στιγμή, θέλω πολλά τρόπαια»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ, έδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω»
Τονίζοντας τη σημασία της προσπάθειας να παραμείνει υγιής, ο Κώστας Τσιμίκας θέλει να γευτεί μεγάλες επιτυχίες με τη Λίβερπουλ, την οποία δήλωσε πως έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του εκεί
Διαβάστε το στο Τσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ και θέλω τίτλους»
Τονίζοντας τη σημασία της προσπάθειας να παραμείνει υγιής, ο Κώστας Τσιμίκας θέλει να γευτεί μεγάλες επιτυχίες με τη Λίβερπουλ, την οποία δήλωσε πως έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του εκεί.
Διαβάστε το στο Τσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ, έδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω»
Ο Greek Scouser μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» για τη μέχρι στιγμής θητεία του στον σύλλογο έπειτα από έναν χρόνο κάτι μήνες, αφού μετακόμισε στο αγγλικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2020...
Το άρθρο Τσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ, έδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤσιμίκας: «Αγάπησα τη Λίβερπουλ, έδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω»
Ο Greek Scouser μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» για τη μέχρι στιγμής θητεία του στον σύλλογο έπειτα από έναν χρόνο κάτι μήνες, αφού μετακόμισε στο αγγλικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2020… «Εξέπληξε τους Έλληνες αυτή η μεταγραφή γιατί είναι πολύ μεγάλο βήμα να πας στη Λίβερπουλ. Ορισμένοι δεν μπορούσαν ούτε να το φανταστούν πως ήταν […]
Διαβάστε το στο dete.gr