Σεισμός στην Κρήτη: Ανήσυχος ο Λέκκας για τα 6,3 Ρίχτερ – «Δε γνωρίζουμε την “οροφή” της περιοχής και πόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να δώσει»

08:46 - 13/10/2021

Σεισμός στην Κρήτη: Ανάστατη είναι η Κρήτη μετά το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου εχτές το μεσημέρι, όταν 6,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο καθηγητής Γεωλογίας και διαχείρισης φυσικών καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, που βρίσκεται στο σημείο. «Δεν έχουμε ιδιαίτερη μετασεισμική ακολουθία. Έχουμε υποβαθμισμένη ακολουθία. Αυτό... The post Σεισμός στην Κρήτη: Ανήσυχος ο Λέκκας για τα 6,3 Ρίχτερ – «Δε γνωρίζουμε την “οροφή” της περιοχής και πόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να δώσει» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]