Μαρία Ηλιάκη: «Με την Καινούργιου τα ξαναβρήκαμε, με τον Μουτσινά είμαστε μακριά, δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο»
11:40 - 13/10/2021
Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Μαρία Ηλιάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε
To άρθρο Μαρία Ηλιάκη: «Με την Καινούργιου τα ξαναβρήκαμε, με τον Μουτσινά είμαστε μακριά, δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ηλιάκη: Με την Καινούργιου τα ξαναβρήκαμε, με τον Μουτσινά είμαστε μακριά (Βίντεο)
«Δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο» είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά. - Δε θα πήγαινα στην εκπομπή του.
Διαβάστε το στο Μαρία Ηλιάκη: Ο Νίκος Μουτσινάε δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο – Γιατί να τον πάρω τηλέφωνο;
«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη η οποία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Στην συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε πως: «Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα». Η Μαρία Ηλιάκη στην συνέχεια ανέφερε πως οι σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου αποκαταστάθηκαν όταν η δεύτερη την πήρε τηλέφωνο αλλά με τον Νίκο Μουτσινά ακόμα δεν τα έχουν βρει. «Γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Μουτσινά;» «Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr