Μαρία Ηλιάκη: Ο Νίκος Μουτσινά δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης

23:28 - 13/10/2021

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη η οποία βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Στην συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε πως: «Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα». Η Μαρία Ηλιάκη στην συνέχεια ανέφερε πως οι σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου αποκαταστάθηκαν όταν η δεύτερη την πήρε τηλέφωνο αλλά με τον Νίκο Μουτσινά ακόμα δεν τα έχουν βρει. «Γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Μουτσινά;» «Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας