Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Αν ο άνθρωπος σου σε αγαπάει, ας κάνει και μια απιστία» (ΒΙΝΤΕΟ)
10:12 - 14/10/2021
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για την αγάπη , την απιστία και τον ρόλο της στη σειρά «Οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή». Συγκεκριμένα για την απιστία η ηθοποιός δήλωσε: «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ας κάνει μία απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις… Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος στον δεσμό σου. Δεν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχει φύγει από την ζωή μου άνθρωπος, επειδή είμαι ηθοποιός»
Για την επαγγελματική της ζωή και τον ρόλο που παίζει στα προσωπικά της μίλησε η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο Ποια ηθοποιός δήλωσε -«Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει… ας κάνει μια απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις»
«Ξέρεις τι λένε στην Κρήτη; Θεέ μου μην με κάνεις κερατά κι αν με κάνεις κερατά να μην το μάθω κι αν το μάθω να μην με νοιάζει…»
Διαβάστε το στο Ηθοποιός δηλώνει: «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει… ας κάνει μια απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις» (vid)
«Ξέρεις τι λένε στην Κρήτη; Θεέ μου μην με κάνεις κερατά κι αν με κάνεις κερατά να μην το μάθω κι αν το μάθω να μην με νοιάζει…»
Το άρθρο Ηθοποιός δηλώνει: «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει… ας κάνει μια απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr