Γιώργος Λιάγκας: «Πολλές φορές έχω φαντασιωθεί εpωτικά καλεσμένη μου» (βίντεο)

10:40 - 21/12/2019

Στο “After Dark” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιάγκας και συνάντησε τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη, Θέμη Γεωργαντά. Μέσα στο εξομολογητήριο, ωστόσο, ο παρουσιαστής της βραδινής ζώνης του ΣΚΑΪ προχώρησε σε ιδιαίτερες ερωτήσεις που… περίμεναν απαντήσεις! Έτσι, λοιπόν, ο Θέμης Γεωργαντάς δε δίστασε να ρωτήσει τον καλεσμένο του το εάν έχει συμβεί, κάποια φορά, να φαντασιωθεί κάποια δική του καλεσμένη στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. “Μία και δύο φορές; Πολλές! σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Αφού έχω φιλοξενήσει πολύ ωραίες γυναίκες, δηλαδή να μην σκέφτεσαι και ερωτικά για μια τέτοια γυναίκα;” αναρωτήθηκε προς τον καλό του φίλο. “Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι ούτε έχω φλερτάρει ποτέ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις