Έδιωξαν τους υγειονομικούς λόγω του εμβολίου για να δικαιολογήσουν... το lockdown - Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις ΜΕΘ
07:44 - 15/10/2021
Μόνο ως εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση πριν από λίγο καιρό για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο υγειονομικό προσωπικό, καθώς εν μέσω πανδημίας διέλυσε το ΕΣΥ.
Σε καθημερινή βάση ακούμε τους «ειδικούς» να «κρούουν τον κώδωνα» για την πληρότητα στις ΜΕΘ και να ζητούν μέτρα όπως το lockdown, παρόλα αυτά υποτίθεται ότι η κυβέρνηση είχε αυξήσει τον αριθμό των ΜΕΘ πέρσι λόγω του κορωνοϊού και δεν δικαιολογείται να υποστηρίζουν ότι είναι γεμάτες οι ΜΕΘ με 347 διασωληνωμένους, όταν πέρσι είχαμε πάνω από 700.
Άρα τι έγιναν οι υπόλοιπες ΜΕΘ; Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ελλείψεις προσωπικού έγιναν ακόμη μεγαλύτερε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έδιωξαν τους υγειονομικούς λόγω του εμβολίου για να δικαιολογήσουν… το lockdown – Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις ΜΕΘ
Εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση έδιωξε υγειονομικούς και κατέστρεψε το ΕΣΥ Μόνο ως εγκληματική μπορεί [...]
The post Έδιωξαν τους υγειονομικούς λόγω του εμβολίου για να δικαιολογήσουν… το lockdown – Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις ΜΕΘ appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο