Δ.Κούβελας: «Τα εμβόλια δεν είναι για όλους - Εάν κάτι δεν έχει αποδειχθεί θετικό δεν το δίνουμε»
13:40 - 15/10/2021
Θέση για το ποιοι, πότε και γιατί πρέπει να εμβολιάζονται πήρε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο Δ.Κούβελας είπε ότι «τα εμβόλια πρέπει να τα δίνουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, δεν είναι για όλον τον κόσμο, έχουν έγκριση υπό όρους, δεν έχουν κανονική, θα πάρουν το 2023» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τρίτη δόση τονίζοντας ότι «η τρίτη δόση έχει πάρει μια οδηγία και όχι έγκριση, η οποία λέει ότι θα μπορούσε να δίνεται μόνο σε άτομα τα οποία είναι ανοσοκατασταλμένα».
Ο καθηγητής παράλληλε είπε πως «στην δική μας δουλειά ότι δεν έχει αποδειχθεί θετικό δεν το δίνουμε. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλό για να το δώσουμε. Ότι απλά
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr