Κυριακή Τσανικίδη: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για τη δημοσιότητα»
14:04 - 15/10/2021
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Κυριακή Τσανικίδη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Power of […]
The post Κυριακή Τσανικίδη: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για τη δημοσιότητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριακή Τσανικίδη: «Στο Power of Love πήγα για τη δημοσιότητα, όχι για τον έρωτα»
Η Κυριακή Τσανικίδη, που συμμετείχε στο reality show «Power of Love» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και δεν ήταν ο… έρωτας, ασχέτως αν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του «Open TV», δήλωσε: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα reality. Όπως όλοι έτσι κι εγώ πήγα για τη δημοσιότητα. Ο σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας. Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί», είπε αρχικά η Κυριακή Τσανικίδη.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚυριακή Τσανικίδη: "Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για τη δημοσιότητα"
"Δεν έχω ανάγκη να ψάξω τον έρωτα στα ριάλιτι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr