Βίκυ Κάβουρα: «Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι»
15:40 - 15/10/2021
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός,
To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: «Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: «Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι»
Ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τονίζοντας πως αυτή την περίοδο έχει αφήσει στην άκρη το προσωπικό κομμάτι. Βίκυ Κάβουρα: Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον πατέρα της Η Βίκυ Κάβουρα αναφερόμενη στον πατέρα της δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου, […]
The post Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: «Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΗ Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι
by Κατερίνα15/10/2021 19:5415/10/2021 19:5817 Ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα σήμερα στην εκπομπή της Ελένης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι
Διαβάστε το στο spoilers