Συγκινημένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού: «Μπάλωνε τις αταξίες μου»
16:26 - 15/10/2021
Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
To άρθρο Συγκινημένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού: «Μπάλωνε τις αταξίες μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έσπασε» ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς, Συμπέθεροι από τα Τίρανα στην […]
The post «Έσπασε» ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξανδρος Αντωνόπουλος: μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού
https://www.spoilers.gr/alexandros-antonopoylos-milise-me-megali-sygkinisi-gia-tin-giagia-toy-katina-paxinoy/ Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την πρεμιέρα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την γιαγιά του, Κατίνα Παξινού
Διαβάστε το στο spoilersΑλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η συγκινητική αναφορά στη γιαγιά του Κατίνα Παξινού
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην Κατίνα Παξινού.Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή στην συμμετοχή του στο σίριαλ του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την νέα τηλεοπτική σειρά όπου παίζει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας, ενώ αναφέρθηκε και στη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού. «Η αφορμή ήμουν εγώ για το βιβλίο με την Κάλλας. Ο Μιχάλης Ρέππας του έγραψε βέβαια. Έτυχε να την δω από κοντά, να φάμε μαζί, να την δω στο καμαρίνι της να βάφεται. Την πρώτη φορά που την είδα ήταν με τον Μενεγκίνι, την δεύτερη ήταν με τον Ωνάση. Η Κάλλας είναι ξένο πρόσωπο πρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Όλα τα χατίρια μου έκανε η γιαγιά μου, Κατίνα Παξινού"
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την γιαγιά του, η οποία υπήρξε σπουδαία ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr