Ματίνα Παγώνη: Πώς αποφάσισε να γίνει γιατρός – Η μεγάλη αδυναμία στις τσάντες
21:26 - 15/10/2021
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων τις δυο μεγάλες της αδυναμίες, τις τσάντες αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παραδέχθηκε πως την έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing with the stars αλλά εκείνη όχι μόνο δεν ξέρει να χορεύει αλλά δεν έχει χορέψει ποτέ στη ζωή της. «Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», παραδέχθηκε η Ματίνα Παγώνη. «Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: Ξοδεύω πολλά για τσάντες – Είναι η μεγάλη μου αδυναμία
«Κάνω shopping therapy και έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου»
Διαβάστε το στο news.grΠαγώνη: Πώς αποφάσισε να γίνει γιατρός – Η μεγάλη αδυναμία στις τσάντες
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων τις δυο μεγάλες της αδυναμίες, τις τσάντες αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παραδέχθηκε πως την έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing with the stars αλλά εκείνη όχι μόνο δεν ξέρει να χορεύει αλλά δεν έχει χορέψει […]
Διαβάστε το στο dete.gr