Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για την αλλαγή ώρας του Πρωινού

11:26 - 16/10/2021

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά. To άρθρο Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για την αλλαγή ώρας του Πρωινού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά: Τι απαντά η γνωστή παρουσιάστρια σε αυτούς που θέλουν αλλαγή ώρας στο «Πρωινό»

«Φέτος περνάω πολύ καλά. Πέρσι δεν ήμουν καλά; Μπορεί να μην ήμουν καλά. Και πέρσι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Έχει να κάνει με φάσεις ζωής»

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες για αλλαγή ώρας του Πρωινό;

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στους δημοσιογράφους για την φετινή τηλεοπτική χρονιά ενώ στην συζήτηση πρωταγωνίστησε ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο […] The post Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες για αλλαγή ώρας του Πρωινό; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φαίη Σκορδά: Η απάντησή στις φήμες για την αλλαγή ώρας του «Πρωινού» (Video)

Απάντηση στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να αλλάζει ώρα, εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, έδωσε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στις φήμες για αλλαγή ώρας της εκπομπής της

«Περνώ πολύ ωραία φέτος, πέρυσι δεν ξέρω, δεν περνούσα καλά»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της