Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για την αλλαγή ώρας του Πρωινού
11:26 - 16/10/2021
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά.
To άρθρο Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για την αλλαγή ώρας του Πρωινού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Τι απαντά η γνωστή παρουσιάστρια σε αυτούς που θέλουν αλλαγή ώρας στο «Πρωινό»
«Φέτος περνάω πολύ καλά. Πέρσι δεν ήμουν καλά; Μπορεί να μην ήμουν καλά. Και πέρσι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Έχει να κάνει με φάσεις ζωής»
Διαβάστε το στο Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες για αλλαγή ώρας του Πρωινό;
Η Φαίη Σκορδά μίλησε στους δημοσιογράφους για την φετινή τηλεοπτική χρονιά ενώ στην συζήτηση πρωταγωνίστησε ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο […]
The post Φαίη Σκορδά: Τι απαντά στις φήμες για αλλαγή ώρας του Πρωινό; appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Σκορδά: Η απάντησή στις φήμες για την αλλαγή ώρας του «Πρωινού» (Video)
Απάντηση στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να αλλάζει ώρα, εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης, έδωσε η Φαίη Σκορδά.
Διαβάστε το στο topontiki.grΦαίη Σκορδά: Η απάντηση στις φήμες για αλλαγή ώρας της εκπομπής της
«Περνώ πολύ ωραία φέτος, πέρυσι δεν ξέρω, δεν περνούσα καλά»
Διαβάστε το στο news.gr