Γονίδης πετσοκόβει Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου, σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν την ΕΣΗΕΑ»

15:12 - 16/10/2021

Γονίδης πετσοκόβει Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου, σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν την ΕΣΗΕΑ» Επίθεση του Σταμάτη Γονίδη στον Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ. Στο στόχαστρο του Σταμάτη Γονίδη, βρέθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ. Με ανάρτησή του λοιπόν λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής επιτέθηκε ουσιαστικά στον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση Γονίδη σε Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου, ο κόσμος σε διέγραψε πριν την ΕΣΗΕΑ, ντροπή σου»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σταμάτης Γονίδης σχολιάζει την επικαιρότητα. Η πιο πρόσφατη περίπτωση, αφορά τη διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ, αλλά και ορισμένες δηλώσεις του γνωστού δημοσιογράφου για τους συνταξιούχους. Ο λαϊκός τραγουδιστής λοιπόν εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο μέσω facebook και στην ανάρτησή του γράφει: «Πορτοσάλτε, σε είχε διαγράψει ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Πυρά» Σ.Γονίδη σε Α.Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου – Απειλές στον λαό δεν περνάνε»

«Σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν σε διαγράψει η ΕΣΗΕΑ» Στο στόχαστρο του Σταμάτη Γονίδη [...] The post «Πυρά» Σ.Γονίδη σε Α.Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου – Απειλές στον λαό δεν περνάνε» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή