Σταύρος Ζαλμάς: «Μου έλεγε θα έρθω στο καμαρρίνι, θα σου δώσω το χέρι και δεν θα ξέρεις ποια είμαι»
15:36 - 16/10/2021
Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα καιν στην Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για μία […]
The post Σταύρος Ζαλμάς: «Μου έλεγε θα έρθω στο καμαρρίνι, θα σου δώσω το χέρι και δεν θα ξέρεις ποια είμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Ζαλμάς: «Μου έλεγε θα έρθω, θα σου δώσω το χέρι και δεν θα ξέρεις ποια είμαι»
Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα καιν στην Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για μία γυναίκα που τον ενοχλούσε συστηματικά.
Διαβάστε το στο thebest.grΣταύρος Ζαλμάς: «Μου έλεγε θα έρθω στο καμαρίνι, θα σου δώσω το χέρι και δεν θα ξέρεις ποια είμαι»
Μιλάμε για τον απόλυτο σαδισμό. Κάποια στιγμή αιφνιδίως εξαφανίστηκε και βρήκα την ησυχία μου” δήλωσε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα καιν στην Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για μία γυναίκα που τον ενοχλούσε συστηματικά. «Υπήρχε μια περίπτωση μιας γυναίκας, που επί 7 με 8 χρόνια με […]
Διαβάστε το στο dete.grΣταύρος Ζαλμάς: «Μου έλεγε θα έρθω στο καμαρίνι, θα σου δώσω το χέρι και δεν θα ξέρεις ποια είμαι»
"Μιλάμε για τον απόλυτο σαδισμό. Κάποια στιγμή αιφνιδίως εξαφανίστηκε και βρήκα την ησυχία μου" δήλωσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr