Θεοδώρα Ρασέλ για Μέγκι Ντρίο – «Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω, κουράστηκα»

11:58 - 17/10/2021

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Θεοδώρα Ρασέλ και την Μέγκι Ντρίο κι ο λόγος είναι δηλώσεις της πρώτης για το […] The post Θεοδώρα Ρασέλ για Μέγκι Ντρίο – «Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω, κουράστηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θ.Ρασέλ για Μ.Ντρίο: «Κουράστηκα - Έχω πιο σημαντικά πράγματα να πω»

Στα «μαχαίρια» φαίνεται πως είναι η Θεοδώρα Ρασέλ με την Μέγκι Ντρίο. Αιτία είναι οι δηλώσεις της Ρασέλ για το κατά πόσο είναι μοντέλο η Μέγκι. Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας πως δεν ξέρει γιατί το κάνει αυτό, μιας και παλαιότερα στην Θεσ/νίκη ήταν φίλες και την στήριζε στο GNTM. Η Θεοδώρα Ρασέλ, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, απάντησε για αυτές τις δηλώσεις και δεν μάσησε τα λόγια της: ​​​​​​​«Όλοι οι άνθρωποι έχουν άποψη. Απλά τα κόβουν στις εκπομπές και δεν φάνηκαν όλες οι δηλώσεις. Εγώ είπα ότι μοντέλο είναι ο Αιμιλιάνο, η Μέγκι είναι ένα μοντέλο για τα δεδομένα της Ελλάδας και στο Instagram, μια χαρά. Κάναμε ένα φεγγάρι παρέα. Λέει ότι ήξερε ότι θα πάω

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο