Γιάννης Μπουτάρης: «Όταν πεθάνω, θα είναι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι»

12:12 - 17/10/2021

Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Γιολάντα Ελευθεριάδου και μίλησε για την μάχη που έδωσε με […] The post Γιάννης Μπουτάρης: «Όταν πεθάνω, θα είναι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός - Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για την οικογένειά του και το σοβαρό πρόβλημα που αντιπετώσπισε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός και βλέπω να πεθαίνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει δίχως ταμπού για όλους και για όλα. Από την πολιορκία της γυναίκας που αγάπησε με πάθος, μέχρι το κρασί και τα προβλήματα που του έφερε, στη ζωή του… Για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ μίλησε στο Open ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός και βλέπω να πεθαίνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Μπουτάρης – «Είμαι αλκοολικός, θα πεθαίνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει δίχως ταμπού για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Γιάννης Μπουτάρης και το αλκοόλ: Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

«Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι». Με αυτή τη συγκλονιστική ατάκα, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παραδέχεται και αναγνωρίζει το σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιάννης Μπουτάρης – «θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιάννης Μπουτάρης: «Όταν πεθάνω, θα είναι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι – Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο… »

«Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι… Την γυναίκα μου την γνώρισα 1954 και τα φτιάξαμε το 1958, μετά από αρκετή πολιορκία. Μετά χωρίσαμε και την διεκδίκησα από άλλον άντρα. Αργότερα ήμουν μέχρι τα αυτιά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Μπουτάρης: Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι…(Video)

Για τη μάχη του με το αλκοόλ μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στην εκπομπή Open Weekend

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννης Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για όλους και για όλα δίχως ταμπού σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Open για πληθώρα θεμάτων, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την οικογένειά του, αλλά και τον λόγο που φορά σκουλαρίκι. Ο ίδιος περιέγραψε ακόμη τον εαυτό του ως […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Η γενναία εξομολόγηση του Γιάννη Μπουτάρη: Είμαι αλκοολικός, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για όλους και για όλα δίχως ταμπού σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γ.Μπουτάρης: «Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι»

Ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την «μάχη» που έδωσε με το αλκοόλ. «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι… Την γυναίκα μου την γνώρισα 1954 και τα φτιάξαμε το 1958, μετά από αρκετή πολιορκία. Μετά χωρίσαμε και την διεκδίκησα από άλλον άντρα. Αργότερα ήμουν μέχρι τα αυτιά με το αλκοόλ και στην συνέχεια της είπα έλα να αρχίσουμε ξανά τη ζωή μας» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπουτάρης. «Όποιος έχει εξάρτηση πρέπει να το παραδεχτεί και για να απεξαρτηθεί πρέπει να πει ότι το θέλει. Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο που κάποιοι μου λένε ότι δεν είσαι αφού δεν πί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιάννης Μπουτάρης: «Είμαι αλκοολικός και βλέπω να πεθαίνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια»

Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει δίχως ταμπού για όλους και για όλα. Από την πολιορκία της γυναίκας που αγάπησε με πάθος, μέχρι το κρασί και τα προβλήματα που του έφερε, στη ζωή του… Για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ μίλησε στο Open ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο τέως δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και αναφέρθηκε και στον αλκοολισμό. Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλάει δίχως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

Διαβάστε το στο spoilers

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Open για πληθώρα θεμάτων, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την οικογένειά του, αλλά και τον λόγο που φορά σκουλαρίκι. Ο ίδιος περιέγραψε ακόμη τον εαυτό του ως δραστήριο, αφοσιωμένο σε αυτό που τον ενδιαφέρει και η αισθητική που τον χαρακτηρίζει. «Δεν μπορώ […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Γ. Μπουτάρης – «Θα πεθαίνω με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια. Είμαι αλκοολικός»

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για τον εαυτό του, για τα εγγόνια του, τον έρωτα της ζωής του αλλά και την περίοδο του αλκοολισμού του. Για τη μάχη που έδωσε με…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γιάννης Μπουτάρης: «Όταν πεθάνω, θα είμαι με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι»

"Όποιος έχει εξάρτηση πρέπει να το παραδεχτεί και για να απεξαρτηθεί πρέπει να πει ότι το θέλει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιάννης Μπουτάρης: Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι 

«Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι». Με αυτή τη συγκλονιστική ατάκα, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, παραδέχεται... The post Γιάννης Μπουτάρης: Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ο Γιάννης Μπουτάρης και το αλκοόλ: Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

«Όποιος έχει εξάρτηση, πρέπει να το παραδεχτεί και για να απεξαρτηθεί, πρέπει να πει ότι το θέλει» – «Εγώ είμαι αλκοολικός, παρ’ όλο που κάποιοι μου λένε ότι δεν είσαι, αφού δεν πίνεις τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης   «Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι». Με αυτή τη συγκλονιστική ατάκα, ο […] The post Ο Γιάννης Μπουτάρης και το αλκοόλ: Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο