#Γιάννης Μπουτάρης

Μπουτάρης: «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας»

pressaris.gr
Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη, κυρίως την εποχή της… αυτοκρατορίας, Γιάννης Μπουτάρης, τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, από τον πρόεδρο του Μουσείου μπάσκετ, Πέτρο Ράσογλου. «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας. Μια πρόταση… η βία κυριαρχεί στα γήπεδα. Κάποιοι να αναλάβουν μία πρωτοβουλία να […] The post Μπουτάρης: «Ο Άρης είναι στην ψυχή και στο αίμα μας» appeared first on pressaris.gr.
22:09 24/03/2024

Γ. Μπουτάρης: Λευκός Πύργος και Μουσείο του Ολοκαυτώματος, δύο κτίρια που θα «συνομιλούν» – «Δεν θα είναι ένα “πεθαμένο” μουσείο» (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος από την πρώτη στιγμή της σκέψης της δημιουργίας του μέχρι σήμερα, μίλησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης το απόγευμα της Κυριακής στη δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε η Parallaxi με τίτλο «Πού πάει αυτή η πόλη» στο Ολύμπιον. Ο πρώην δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του ιδρύματος για το Μουσείο Το άρθρο Γ. Μπουτάρης: Λευκός Πύργος και Μουσείο του Ολοκαυτώματος, δύο κτίρια που θα «συνομιλούν» – «Δεν θα είναι ένα “πεθαμένο” μουσείο» (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 18/02/2024

Ο Γιάννης Μπουτάρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα

logiastarata.gr
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα κατεβαίνει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Ανακοινώθηκε την Παρασκευή η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Όλους». Σε δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Πέγκας ανέφερε: «Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουμε σήμερα ότι […] The post Ο Γιάννης Μπουτάρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:00 26/08/2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα κατεβαίνει στις εκλογές Γιάννης Μπουτάρης

paraskhnio.gr
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Ολους» κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε μέσω δελτίου Τύπου της παράταξης. «Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνηση και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά Το άρθρο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα κατεβαίνει στις εκλογές Γιάννης Μπουτάρης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 25/08/2023

Επίτιμος διδάκτορας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ο Γιάννης Μπουτάρης

Newsbeast.gr
«Ελπίζω, όποια κυβέρνηση προκύψει από τις επόμενες εκλογές να αλλάξει τη νοοτροπία για την τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών Μάρκετινγκ και Τουρισμού της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε το ρόλο και τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τουρισμό, αλλά υποστήριξε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι «ευνουχισμενη», καθώς απαιτείται, όπως είπε, «υπογραφή υπουργού ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα». Ως παράδειγμα, ανέφερε τη μη υλοποίηση της πρόθεσης διαφόρων κυβερνήσεων να εκχωρήσουν
14:56 26/05/2023

Γιάννης Μπουτάρης: Επίτιμος διδάκτωρ του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

neolaia.gr
Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θα αναγορευτεί o Γιάννης Μπουτάρης.
15:56 19/05/2023

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα στηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης

ProtoThema.gr
«Συνεργαστήκαμε προκειμένου να καταστήσουμε την πόλη διεθνώς γνωστή», λέει για τον υποψήφιο δήμαρχο ενώ ασκεί κριτική στον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα
20:50 06/04/2023

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αθωώθηκε για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη – Καταδικάστηκαν 9 άτομα

Newsit
Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι 2 για την επίθεση που δέχθηκε ο τέως δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τον Μάιο του 2018, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Συνολικά δικάστηκαν 12 κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, μεταξύ τους και ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αθωώθηκε για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη – Καταδικάστηκαν 9 άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:54 07/02/2023

Γιάννης Μπουτάρης: Με το νεύμα του Ψωμιάδη μου επιτέθηκαν

in.gr
«Ο όχλος ένα “τσικ” θέλει για να ξεσπάσει. Έκανε τη δουλειά του», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
16:24 27/01/2023

O Γιάννης Μπουτάρης μοιράζεται «στιγμιότυπα» από την πορεία και τη διαδικασία διαδοχής στην ιστορική οινοποιία

mikrometoxos.gr
Ο σπόρος για τα βαφτίσια της οινοποιίας «Κυρ-Γιάννη», του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έπεσε σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους και χρόνους: ο ένας ήταν το κεντρικό καφενείο της Νάουσας, η «Ομόνοια», δεκαετίες πριν, και ο άλλος το αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν πριν χρόνια από ένα ταξίδι στις ΗΠΑ ο ίδιος και ο γιος […]
22:04 07/12/2022

Θεσσαλονίκη: 14 μήνες κάθειρξη στον δράστη της επίθεσης σε βάρος του τέως δημάρχου Γ. Μπουτάρη

Cnn.gr
Στη δίκη παρέστη και ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εξεταζόμενος από το Δικαστήριο αναγνώρισε τον κατηγορούμενοΠερισσότερα...
12:46 23/11/2022

Γιάννης Μπουτάρης: Καταδικάστηκε 40χρονος για την επίθεση στον πρώην δήμαρχο – «Είχα πάρει ναρκωτικά»

Newsit
Την ποινή της φυλάκισης 14 μηνών -όπως και πρωτόδικα- επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 40χρονο, εκ των κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, πριν από τέσσερα χρόνια, σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στον Λευκό Πύργο. Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για διατάραξη κοινής ειρήνης και διακεκριμένη φθορά ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπουτάρης: Καταδικάστηκε 40χρονος για την επίθεση στον πρώην δήμαρχο – «Είχα πάρει ναρκωτικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:36 23/11/2022

Γιάννης Μπουτάρης: Αναβλήθηκε για 7η φορά η δίκη για την επίθεση του 2018 στην πλατεία Λευκού Πύργου

Newsit
Ο Γιάννης Μπουτάρης και πάλι μόνος στα δικαστήρια για την επίθεση που είχε προκαλέσει σάλο το 2018. Η δίκη αναβλήθηκε ξανά καθώς έλειπε βασικός μάρτυρας… Για έβδομη φορά αναβλήθηκε η δίκη που αφορά την επίθεση εναντίον του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τον Μάιο του 2018, ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Μπουτάρης: Αναβλήθηκε για 7η φορά η δίκη για την επίθεση του 2018 στην πλατεία Λευκού Πύργου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:40 11/11/2022

Επανενεργοποίηση Γ. Μπουτάρη για τις δημοτικές (;)

paraskhnio.gr
Δημόσιες τοποθετήσεις ξεκίνησε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Στο δημαρχιακό μέγαρο εκτιμούν ότι αυτό γίνεται επί σκοπού ενόψει του σχηματισμού παράταξης που θα κατέβει στις εκλογές. «Είναι ο… λαγός του Σαββάκη», λένε κάποιοι και εκτιμούν ότι μπορεί να κατέβει και δημοτικός σύμβουλος για να τον στηρίξει. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL Το άρθρο Επανενεργοποίηση Γ. Μπουτάρη για τις δημοτικές (;) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:10 20/09/2022

Γιάννης Μπουτάρης: Πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ «Μαλαγουζιά» του ράπερ Ricta

neolaia.gr
Όπως λέει ο ίδιος o Γιάννης Μπουτάρης, η συνολική εμπειρία του βίντεο κλιπ ήταν κάτι που του άρεσε πολύ.
18:18 31/08/2022

Guest star στο βίντεο κλιπ του «Μαλαγουζια και μπάφους μέσα στις βίλες» ο Γιάννης Μπουτάρης

in.gr
Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει προκαλέσει πολλές φορές με δηλώσεις ή κινήσεις του. Ωστόσο, αυτή τη φορά περνά σε άλλη πίστα δείχνοντας και ασυνέπεια λόγων και έργων
21:14 19/08/2022

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του ράπερ Ricta

Newsit
Ο Γιάννης Μπουτάρης πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του γνωστού Θεσσαλονικιού ράπερ Ricta, «ξεναγώντας» τον μάλιστα στο κτήμα της οικογενειακής του επιχείρησης και πίνοντας κρασιά στους ρυθμούς του τραγουδιού που έχει τίτλο «Μαλαγουζιά». Ο Ricta μαζί με τον Dj Silence περπάτησαν μαζί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο κτήμα εκατοντάδων στρεμμάτων και χόρεψαν ανάμεσα στους αμπελώνες. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Μπουτάρης πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του ράπερ Ricta δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:44 18/08/2022

Μπουτάρης: Ψηφίζω Μητσοτάκη… είναι doctor, δεν είναι τυπικός Νεοδημοκράτης

otavoice.gr
 “Αυτοί που τσιρίζουν και λένε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» δεν είναι «μακεδονομάχοι», είναι χαζοί και αμόρφωτοι και το λέω αυτό χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό”, είχε αναφέρει ο ανεκδιήγητος πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το Γενάρη του 2018, σε συνέντευξή του στον Alpha. Ναι ο θιασώτης των σκοπιανής προπαγάνδας στην...
12:32 06/08/2022

Σταύρος Θεοδωράκης και Γιάννης Μπουτάρης δείχνουν τα τατουάζ τους

ProtoThema.gr
«Ποιος να συγκριθεί μαζί του;», έγραψε ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας
12:50 01/08/2022

Πλατεία Ελευθερίας-Μπουτάρης: Εγκληματική και ανιστόρητη η στάση του Ζέρβα

grtimes.gr
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για την τακτική του Δημάρχου, να μην “προχωρήσει” άμεσα η μετατροπή του χώρου σε Πάρκο Μνήμης για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης, όπως δρομολογήθηκε από ετών ο χώρος της Πλατείας Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης. Θα κρατούσε τη μνήμη ζωντανή, θα χάριζε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μία όαση πράσινου, στο κέντρο της πόλης. Όμως, η μεταμόρφωση της Πλατείας Ελευθερίας σε Πάρκο Μνήμης για τους Εβραίους της πόλης, έμεινε μόνο στις μακέτες. Η Πλατεία Ελευθερίας συνεχίζει να λειτουργεί ως υπαίθριο πάρκινγκ, με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να εμμένει στην απόφασή του για τη δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ, πριν από την ανάπλαση της πλατείας. Όπως δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο αρχιτέκτονα
22:08 12/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load