Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα»

12:36 - 17/10/2021

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για δημοσιεύματα που […] The post Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σταρόβας – «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι…»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για όλα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Σταρόβας και το δημοσίευμα-«φωτιά»: «Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα» (vid)

«Βλέπω ένα δημοσίευμα ότι θα παρουσιάσω το Top Chef και δεν ξέρω τίποτα. Γελάω. Μετά ότι ο Ατζούν θέλει τον Σταρόβα και τέλος ένας βαρύγδουπος τίτλος χρυσάφι στα πόδια μου. Πήραν την Άλκηστη Μαραγκουδάκη για την προκαταβολή ενώ ποτέ δεν είχα μιλήσει με κανένα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια στα sites. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «Ο Δημήτρης Σταρόβας έφυγε από κοντά μας»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος αναφέρθηκε στα αναληθή δημοσιεύματα σε site, τη συνεργασία του στο «Όλα Γκουντ», αλλά και στο γιατί δε θα είναι τελικά στο YFSF. «Βλέπω ένα δημοσίευμα ότι θα παρουσιάσω το Master Chef, γελάω. Βγαίνει δεύτερο δημοσίευμα ότι με θέλει ο Ατζούν. Τρίτο δημοσίευμα με τίτλο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σταρόβας: Με πήρε τρεις τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι έφυγα

https://www.spoilers.gr/dimitris-starovas-me-pire-3-ta-ximeromata-i-proin-gynaika-moy-otan-diavase-oti-efyga/ Δημήτρης Σταρόβας: «Με πήρε τρεις τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «έφυγα» Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι».... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Σταρόβας: Με πήρε τρεις τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι έφυγα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο