Γιώργος Λιάγκας και Ναταλία Γερμανού «έλυσαν» τις διαφορές τους στον αέρα

16:10 - 17/10/2021

Καλεσμένος βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, όπως δήλωσε, […] The post Γιώργος Λιάγκας και Ναταλία Γερμανού «έλυσαν» τις διαφορές τους στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας – Ατάκες φωτιά στη Ναταλία Γερμανού «Είμαι ένας πολύ ντροπαλός και διακριτικός άνθρωπος»

«Κάποτε εξέθετες την προσωπική σου ζωή…», ο Γιώργος Λιάγκας είπε με νόημα στην Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιάγκας και Ναταλία Γερμανού «έλυσαν» τις διαφορές τους στον αέρα – Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος

«Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε. Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γερμανού και Λιάγκας «έλυσαν» τις διαφορές τους στον «αέρα» (Video)

O Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, όπως δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε και για σχόλια που έχουν γίνει από τον ίδιο για τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

“Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση” δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Καλεσμένος βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, όπως δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε και για σχόλια που έχουν γίνει από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

“Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση” δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Καλεσμένος βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για τα τηλεοπτικά λάθη που έχει κάνει, όπως δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε και για σχόλια που έχουν γίνει από τον ίδιο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο