Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Παπαπέτρου, δεν παίζει με Ρέθυμνο ο Φρεντέτ

16:15 - 21/12/2019

Χωρίς τον Τζίμερ Φρεντέτ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός το Ρέθυμνο Cretan Kings, την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Φριντέτ και Παπαπέτρου με Ρέθυμνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο (22/12, 17:00) για την 12η αγωνιστική της Basket League και ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννη Παπαπέτρου.  

Διαβάστε το στο

Στο νοσοκομείο ο Παπαπέτρου - Δεν παίζει με Ρέθυμνο ούτε ο Φριντέτ

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει στις 5:00 το απόγευμα το Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη 12η αγωνιστική της Basket League, καθώς οι Τζίμερ Φριντέτ και Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο, έπειτα από τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ενώ ο δεύτερος διεκομίσθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)