Γιάννης Μπουτάρης: Η γενναία εξομολόγηση για τον αλκοολισμό – «Κάθε μέρα παλεύω με το κρασί»

17:04 - 17/10/2021

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για όλους και για όλα δίχως ταμπού σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Open για πληθώρα θεμάτων, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την οικογένειά του, αλλά και τον λόγο που φορά σκουλαρίκι. Ο ίδιος περιέγραψε... The post Γιάννης Μπουτάρης: Η γενναία εξομολόγηση για τον αλκοολισμό – «Κάθε μέρα παλεύω με το κρασί» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός, κάθε μέρα παλεύω με το κρασί

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Open για πληθώρα θεμάτων, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την οικογένειά του, αλλά και τον λόγο που φορά σκουλαρίκι. Ο ίδιος περιέγραψε ακόμη τον εαυτό του ως δραστήριο, αφοσιωμένο σε αυτό που τον ενδιαφέρει και η αισθητική που τον χαρακτηρίζει. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ωραία πράγματα γύρω μου», είπε ο πρώην δήμαρχος. Στη συνέχεια της συνέντευξης ανέφερε: «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι». «Εγώ γνώρισα τη γυναίκα μου το 1954. Ήμασταν πρώτη Γυμνασίου. Από τότε άρχισε μια πολιορκία και το 1958 τα φτιάξαμε. Μετά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός, κάθε μέρα παλεύω με το κρασί

«Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Open για πληθώρα θεμάτων, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και για την οικογένειά του, αλλά και τον λόγο που φορά σκουλαρίκι. Ο ίδιος περιέγραψε ακόμη τον εαυτό του ως δραστήριο, αφοσιωμένο σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 19 Δεκεμβρίου

Εθνική περηφάνια

ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση στους 16 του Κόνφερενες Λιγκ

CrediaBank: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή

Ηράκλειο: Συνελήφθη 28χρονος με καλάσνικοφ και πυρομαχικά – Είχε διαδικτυακή επαφή με ανήλικη