Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια – «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip» (video)

11:22 - 18/10/2021

Παλιοσίδερα έγινε το υπερπολυτελές όχημα του Αλέξη Κούγια – Δείτε φωτογραφίεςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip»

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Αλέξης Κούγιας, όταν κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στη διαδρομή συνέβη το τροχαίο, με αποτέλεσμα το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το τροχαίο, αναφέροντας πως «είναι από τις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας για την εμπλοκή του σε τροχαίο: «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip»

Παλιοσίδερα έγινε το υπερπολυτελές όχημα του Αλέξη Κούγια – Δείτε φωτογραφίες Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (15/10) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στη διαδρομή συνέβη το τροχαίο, με αποτέλεσμα το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Το αμάξι μου ήταν ίδιο με του Mad Clip» (+vid)

Για το σοβαρό τροχαίο που είχε μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, τονίζοντας πως το αμάξι του είναι ίδιο με εκείνο που οδηγούσε ο άτυχος τράπερ όταν έχασε την ζωή του. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε ο ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε. Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Κούγιας για το τροχαίο: «Το αυτοκίνητο είναι ίδιο με του Mad Clip»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του την Παρασκευή.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες