Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια – «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip» (video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip»
Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Αλέξης Κούγιας, όταν κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στη διαδρομή συνέβη το τροχαίο, με αποτέλεσμα το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το τροχαίο, αναφέροντας πως «είναι από τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας για την εμπλοκή του σε τροχαίο: «Το αμάξι μου είναι ίδιο με του Mad Clip»
Παλιοσίδερα έγινε το υπερπολυτελές όχημα του Αλέξη Κούγια – Δείτε φωτογραφίες Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (15/10) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στη διαδρομή συνέβη το τροχαίο, με αποτέλεσμα το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του να γίνει… παλιοσίδερα. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Το αμάξι μου ήταν ίδιο με του Mad Clip» (+vid)
Για το σοβαρό τροχαίο που είχε μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, τονίζοντας πως το αμάξι του είναι ίδιο με εκείνο που οδηγούσε ο άτυχος τράπερ όταν έχασε την ζωή του. Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε ο ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε. Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΚούγιας για το τροχαίο: «Το αυτοκίνητο είναι ίδιο με του Mad Clip»
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του την Παρασκευή.
Διαβάστε το στο fosonline.gr