Γιάννης Ζουγανέλης: Στο Άγιο Όρος είδα τα δελφίνια να «πετούν» (Video)

14:42 - 18/10/2021

«Έχω γνωρίσει και τον Άγιο Παΐσιο»

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Πήγε στο Άγιο Όρος και είδε… τα δελφίνια να «πετούν»

Lamianow.gr Γιάννης Ζουγανέλης: Πήγε στο Άγιο Όρος και είδε… τα δελφίνια να «πετούν» Πώς περιέγραψε ο ηθοποιός τη μεταφυσική του εμπειρία Γιάννης Ζουγανέλης: Πήγε στο Άγιο Όρος και είδε… τα δελφίνια να «πετούν» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: Πήγε στο Άγιο Όρος και είδε… τα δελφίνια να «πετούν»

Πώς περιέγραψε ο ηθοποιός τη μεταφυσική του εμπειρία Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε πως έχει βιώσει μία μεταφυσική εμπειρία στο παρελθόν, κατά την παραμονή του στο Άγιο Όρος. «Είχα μία συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία και μάλιστα, μου συνέβη στο Άγιον Όρος, όπου είχα γνωρίσει τον Άγιο Παΐσιο. Μάλιστα, μου επέτρεψε να έχουμε διαφωνίες, γιατί η διαφωνία φέρνει ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: Στο Άγιο Όρος είδα δελφίνια να «πετούν»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για μια εμπειρία που είχε στο Άγιο Όρος.Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και αναφέρθηκε σε μία εμπειρία που είχε, όταν επισκέφθηκε το Άγιο Όρος. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «είχα μία συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία και μάλιστα, μου συνέβη στο Άγιον Όρος, όπου είχα γνωρίσει τον Άγιο Παΐσιο. Μάλιστα, μου επέτρεψε να έχουμε διαφωνίες, γιατί η διαφωνία φέρνει την αρμονία. Εκεί προσκύνησα οστά, που πραγματικά ανάβλυζαν μύρο». «Στην Μονή Σίμωνος Πέτρας βγήκαμε σε ένα μπαλκόνι με έναν καλόγερο και μου λέει: “Θα δεις τα δελφίνια να... πετούν”. Πράγματι, μετά από πέντε λεπτά προσευχής και αυτοσυγκέντρωσής του, είδαμε μπροστά μας την θάλασσα και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)